Cuma günü sabah saat 10:00 civarında Den Haag Schilderswijk bölgesindeki bir evin penceresinden düşen çocuk, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olayda acil yardım alarm numarasına gelen ihbar üzerine olay yerine derhal bir travma helikopteri gönderildi. Polis ekipleri de olay yerine intikal etti. 

Polis olayda pencereden düşen çocuğun cinsiyeti ve yaşı konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Polis kaynaklarından elde edilen bilgilere göre olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı ancak gözaltına alınan kişi ile çocuk arasında bir bağ olup olmadığı konusu henüz net değil.

Olayın şu anda yaklaşık 350 Ukraynalı mültecinin kaldığı, eski De Schildershoek bakımevi binasında meydana geldiği belirtiliyor.

Bir polis sözcüsü olayın nasıl meydana geldiği ve olayda ihmal olup olmadığı konusunda başlatılan araştırmanın devam ettiğini belirtti. Sözcü araştırmada olayın görgü tanıklarının ifadelerine başvurulacağını kaydetti.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.