Den Bosch’taki Sint Jans Lyceum’dan toplam on sınıf, yine aynı şehirde bulunan Orhan Gazi Camii’ne eğitim amaçlı bir ziyarette bulundu. 

Cami temsilcileri Bas van Toorn, Ömer Osman Saçan ve Ömer Çifçi, öğrencilere İslam hakkında bilgiler verdi ve sorularını yanıtladı. 

den bosh 20240419-WA0003

Birçok öğrencinin ilk kez bir camiye geldiği görüldü. Bu durum çoğu öğrenci için unutulmaz bir deneyim oldu. Cami ziyareti gençlerin, kültürel ve dini çeşitliliği daha iyi anlamalarına ve takdir etmelerine katkıda bulundu. 

Öğrenciler cami ziyaretini çok ilginç ve aydınlatıcı bulduğunu belirtti.

den bosh 20240419-WA0004

IOT Başkanı Baran: Hollanda’da emekli olan göçmenlerin, yurtdışındaki mal varlığı araştırılmasın IOT Başkanı Baran: Hollanda’da emekli olan göçmenlerin, yurtdışındaki mal varlığı araştırılmasın

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.