Bulgaristan Kapitan Andreevo Gümrük Kontrol Noktası'nda, 21 Şubat 2024 tarihinde yapılan sınır kontrolünde 876.90 gram altın takı ele geçirildi.

Türkiye'den Romanya'ya düzenli bir rota izleyen Romanya plakalı bir yolcu otobüsü, Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'na geldiğinde kapsamlı bir gümrük kontrolüne tabi tutuldu. 23 yolcu taşıyan araçta yapılan detaylı kontroller sırasında, bir gümrük memuru, endişeli ve sinirli tavırlarıyla dikkat çeken 52 yaşında Türk vatandaşı M.D.'nin üzerini aradı. Yapılan incelemede, yolcunun bel kısmındaki elastik kemere saklanmış 4 paket içerisinde yüzükler, paralar, zincirler ve bilezikler ortaya çıkartıldı.

Yaklaşık 45 bin euro değerindeki ele geçirilen 14 ve 22 ayar ziynet eşyalarının 876.90 gram olduğu tespit edildi.

Yakalanan kaçak altın ziynet eşyalarına gümrük ekipleri tarafından el konuldu. Olayla ilgili olarak yolcu hakkında Haskovo Bölge Savcılığı'nın denetiminde bir ön soruşturma başlatıldı.

bulgaristan altın takı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Türkiye, 'Döner' ismi için AB'ye tescil başvurusu yaptı Türkiye, 'Döner' ismi için AB'ye tescil başvurusu yaptı

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.