Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo Polis Departmanına bağlı gümrük memurları, Fransa’dan Türkiye’ye giden ve içerisinde beyan edilmemiş binlerce ilaç bulunan kargo minibüsü şoförü hakkında işlem başlattı.

25 Haziran 2022 tarihinde Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo sınır kapısından geçmek isteyen Türk plakalı bir kargo minibüsünde yapılan detaylı aramada, kutular içinde binlerce enjekte edilebilir solüsyon, vitamin tabletleri ve ilaçlar ele geçirildi.

Gümrük Dairesi tarafından yapılan açıklamada, aracın Fransa’dan geldiği ve Türkiye’ye geçmek isterken yakalandığı, sürücüsünün Alman vatandaşı olduğu belirtildi. 

Gümrük memurlarının kapsamlı muayenesi esnasında sürücü kabininde çeşitli amaçlara yönelik 2613 adet enjekte edilebilir solüsyon, binlerce kutu ilaç ve tabletlerle dolu dokuz kutu ele geçirdi.

Alman vatandaşı olan sürücüye, gümrük makamlarının bilgisi ve izni olmadan malları devlet sınırından geçirme girişiminde bulunduğu için Gümrük Yasası uyarınca ceza kesildi.

sn4sn3sn1 (1)

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın