Belçika vatandaşı olduğu belirtilen 32 yaşındaki Khiari Mohammed'in cesedinin Marmaris ilçesindeki orman yangınında bulunduğu bildirildi. Cesedin kimlik tespiti için ailesine ulaşılıp DNA testi yapılacağı ifade edildi.

Marmaris'in Sarıana Mahallesi'ndeki kızılçam ormanlarında 23 Haziran'da çıkan yangın sonucunda 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Yanan alanda bir erkek cesedi bulundu. Yangının, öldürülen kişinin cesedinin ormana atıldıktan sonra şüpheli ya da şüpheliler tarafından ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlendi. Muğla ve Marmaris Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, ilçedeki tüm güvenlik kamerası görüntülerini ve otel ile uçak kayıtlarını incelemeye aldı.

Yapılan incelemeler sonucunda, bulunan cansız bedenin 32 yaşındaki Belçika vatandaşı Khiari Mohammed'e ait olduğu tespit edildi. Cesedin tamamen yanmış olduğu ve boğazında bulunan cismin çantasının sapı olduğu belirlendi.

DHA ve IHA haber ajanslarının bildirdiğine göre Khiari Mohammed tatil için Marmaris'e uçakla geldi ve bir otelde konakladı. Mohammed’in olaydan bir gün önce hastaneye başvurduğu ortaya çıktı. 

Khiari  Mohammed'in yangının meydana geldiği alanda neden bulunduğu, yangınla ilişkisi olup olmadığı ve kesin ölüm sebebi hakkında araştırmalar devam etmekte. 

Türk yetkililer Mohammed'in ailesinden DNA örneği alınarak kesin bir tespit yapılabilmesi için Belçika Konsolosluğu ile iletişime geçildi. 

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş