Belçika’da Çarşamba günü akaryakıt fiyatları son iki ayın en düşük seviyesinde olacak. Yapılan açıklamaya göre bir litre benzin fiyatı 1,757 euroya inecek.

Federal Ekonomi Bürosu FOD uluslararası piyasalarda petrol ürünleri ve/veya biyo-bileşenlerinin fiyatlarının düşmesi sayesinde Belçika’daki akaryakıt fiyatlarının da düşeceğini açıkladı.

FOD’a göre Çarşamba günü benzin fiyatı 4 centin üzerinde düşecek, bir litre 95 oktan benzin (E10) fiyatı 1,757 euroya ve bir litre 98 oktan benzin (E5) fiyatı ise 1,939 euroya inecek.

Carbu.com sitesinde yayınlanan rakamlara göre bugün Belçika’daki benzin istasyonlarında en yüksek fiyatlar bir litre 95 oktan benzin (E10) için 1,801 euro ve bir litre 98 oktan benzin (E5) için ise 1,982 euro.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.