Perşembe akşamı evine dönerken sokak ortasında kimliği belirsiz kişilerce aniden saldırıya uğrayan Kuru Transport’un sahibi İsa Kuru, hastaneye kaldırıldı.

Belemtürk haber sitesinde yer alan habere göre İsa Kuru akşamüzeri işten çıkarak arabası ile evine gitti. Evinin 150 metre uzağına arabasını park eden Kuru, evine doğru yürürken, yaklaşık evine 40-50 metre kala kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradı. Olayın ardından evden çıkan eşi, polise ve ambulansa haber verdi. Isa kuru olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İsa Kurt’un hastanede yapılan tetkiklerinde burnu, elmacık kemiği ve çenesinde kırık olduğu tespit edildi ayrıca gözünde de darbeye bağlı kısmi hasar oluştuğu belirlendi.

İsa Kuru: "Demir muşta ile acımasızca vurmaya başladılar"

ISA Kurt Belçika 01

Yaşadıklarını Belemtürk’e anlatan Kuru, “Arabamı evimin yakınına park ettikten sonra, telefonuma gelen bildirimleri okuyarak evime doğru yürümeye başladım. Gözümün ucuyla karşıdan iki kişinin geldiğini gördüm ama telefonumla meşgul olduğum için bu kişilere pek dikkat etmedim. Onları bir adım kadar geçtikten sonra, bana demir muşta ile acımasızca vurmaya başladılar. Muştalı darbe ile yere düştüm. Doğrulmaya çalıştığım sırada yüzüme tekmeyle vurmaya başladılar. Kısa süreli bir baygınlık geçirince saldırganlar kaçtı. Telefonum ve kol saatim kayıp. Telefonumu aradığımda hala aktif durumda. Fakat insanların bana ulaşması mümkün değil.” dedi.

36 saat hastanede kaldı

ISA kurt Belçika 00

Feci şekilde dövülen İsa Kuru’nun eşi S. K. ise olay anında yattığını ve sokaktan gelen gürültüler üzerine dışarı çıktığını belirtti ve “İnce zayıf yapılı bir kişinin koşarak arabaya binip kaçtığını gördüm. Daha sonra eşimin kanlar içinde eve doğru yürüdüğünü görünce şok oldum. Hemen polis ve ambulansı arayarak yardım istedim. Eşim ambulansla AZ Jan Palfijn Hastenesine götürüldü. Burada beyin tomografisi çekildi ve emara sokuldu.” dedi.

Yapılan tetkikler sonucunda eşinin burnu, elmacık kemiği ve çenesinde kırık tespit edildiğini dile getiren Kuru, hastanede 36 saat müşahede altında kalan eşinin gözünde de darbeye bağlı kısmi hasar oluştuğunu, serum desteği ve ağrı kesici ilaçlar verildikten sonra hastaneden taburcu edildiğini dile getirdi.

İsa Kuru'nun yüzündeki şişliklerin düzelmesinin ardından, saldırıda kırılan burun, elmacık kemiği ve çenesi için ne tür bir tedavi uygulanacağına karar verilecek.

Polisin hastanede kendisinin ve eşinin yazılı ifadelerini aldıklarını belirten İsa Kuru, bu saldırının faillerinin biran evvel yakalanmasını istediklerini dile getirdi. Kuru yargı yoluyla haklarını aramaya devam edeceklerini söyledi.

Gent polisi olayla ilgili inceleme başlatırken, olayın fail veya failleri için arama başlattı.

©Sonhaber.eu 
Fotoğraflar: Belemturk Haber Merkezi

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş