Telekom operatörü Proximus, 1 Ocak 2024 tarihinde çeşitli abonelik paketlerinin fiyatlarını artıracağını duyurdu. Şirket, süregelen enflasyonun maliyetlere baskı yapmaya devam ettiğini belirtiyor. şirket son fiyat artışını bu yıl Temmuz ayında gerçekleştirmişti.

Proximus, internet, televizyon ve mobil aboneliğini bir arada sunduğu popüler Flex paketlerinin aylık ücretini 3 euro yükseltiyor. Buna karşılık müşterilere ek mobil veri hizmeti sunacak. 

Tekil internet abonelikleri ise ürüne bağlı olarak 2 ila 3 euro arasında zamlanacak. En pahalı paket olan Maxi Fiber paketinde daha yüksek hız sunulacak.

Şirket bu sefer, en düşük fiyatlı giriş seviyesi sabit internet aboneliği olan Internet Essential paketinde de zam yapacak. Bu paketin fiyatı ayda 25 euro'dan 28 euro'ya yükselecek.

Proximus, yeni mevzuat uyarınca, Mart ayından itibaren daha büyük bir müşteri grubuna 19 euroluk sosyal tarife ile temel paket aboneliği hakkı tanınacağını belirtiyor

İnternet aboneliklerinin yanı sıra televizyon seçeneklerine de zam geliyor. Özellikle ekstra kanallar ve talep üzerine program kataloğu sunan Pickx Mix paketi, 1 Ocak'tan itibaren ayda 10,99 euro yerine 12,99 euro'ya mal olacak. Belçika futbolunu da içeren spor paketi Pickx Sports'un fiyatı ise 16,99 euro'dan 18,99 euro'ya çıkacak.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Proximus

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş