Federal Gıda Güvenliği Ajansı (FAVV), farklı mağazalarda satışta olan Fiers markasına ait olan ve çeşitli boyutlardaki 'gevogelte boomstammetjes' adlı tavuk ürünlerinin geri çağrıldığını açıkladı. 

Şirketin yaptığı kontroller sırasında bazı örneklerde salmonella bakterisi tespit edildiği ve sağlık için çok zararlı olabileceği için geri toplatıldığı kaydedildi. 

Brüksel Bölgesi’nde kira yardımı alan aile sayısı artıyor Brüksel Bölgesi’nde kira yardımı alan aile sayısı artıyor

Geri çağrılma işlemi, Fiers markasına ait olan ve çeşitli boyutlardaki 'gevogelte boomstammetjes' adlı tavuk ürünleri için geçerli. Söz konusu ürünler 2'li (yaklaşık 0,260 gram) ve 12'li (yaklaşık 1,620 gram) paketler halinde satışta bulunuyor.

Geri çağrılan ürünler
Ürün ismi: Gevogelte boomstammetjes
Marka: Fiers
Son kullanma tarihi  ve lot numaraları:
23/04/2024, lot numarası: 105932-105963-105873
24/04/2024, lot numarası: 105963-106140
25/04/2024, lot numarası 106153

belçika tavuk ürünleri geri çağırma

FAVV, söz konusu ürünlerin 16 Nisan ile 18 Nisan tarihleri arasında Belçika'daki çeşitli perakende satış noktalarına dağıtıldığını ve tüketicilerin sağlığını korumak amacıyla hızlı bir şekilde harekete geçilerek geri toplatıldığını belirtti.

Daha önceden bu ürünleri satın alan tüketicilerin, elindeki ürünü kesinlikle tüketmemesi gerektiği ve satın aldıkları yere geri iade etmesi tavsiyesinde bulundu. Ürünleri iade eden müşterilere, satın alma bedelleri geri ödenecek.
Haber: Halil Uygun 
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.