Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika indirim ve zam haberleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrol fiyatının 80 doların altına düşmesi, benzin fiyatının da düşmesine neden oldu.

Çarşamba (bugün) günü 95 oktan kurşunsuz benzin için litre başına satış fiyatı 1,680 euroya düştü, 98 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı ise 1,8970 euroya düştü. 

Çarşamba gününden itibaren, 50 litre Süper 95 (E10) ile tam dolum bir tank için 1,55 euro, süper 98 (5) ile tam dolum bir tank içinse 1,10 daha az ödeyeceksiniz.
 
Fiyat düşüşü sadece benzin kullanıcıları için geçerli. Dizel yakıt alanlar şu anda litre başına maksimum 1,8280 ödüyor ve fiyat çarşamba günü değişmeyecek. Ancak ısınma yağı (Evde mazotlu kalorifer ile ısınma) sipariş etmek isteyenler bir fiyat düşüşünden faydalanabilir. Çarşamba gününden itibaren 2.000 litreden az 50s ısınma yağı siparişi için litre başına maksimim 0,9689 euro ve 2.000 litreden fazla sipariş için litre başına 0,9308 euro ödeyeceksiniz. 

Haber: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş