Süpermarket zinciri Jumbo,  elmalı karalahana paketlerinin geri toplatıldığını açıkladı. Tüketicilere bu ürünü tüketmeme uyarısı yapıldı. Geri çağırma işlemi Hem Hollanda’da hem de Belçika’da uygulanacak.

Jumbo tarafından yapılan açıklamada, plastik poşetlerde satılan elma ve kırmızılahana paketlerinde cam kırıkları bulunma ihtimalinin bulunduğu ve aşağıda belirtilen son kullanma tarihli paketlerin, raflardan toplatıldığı belirtildi.

Açıklamada paketlerde cam kırıklarına rastlandığı ve tüketicilerin sağlığını tehlikeye atabileceği ihtimaline karşı tüm ürünlerin geri çağrıldığı belirtildi. 

Geri çağırma işlemine Belçika’da bulunan  Jumbo marketlerinde satılan ürünler de dahil. Firma, Belçika Federal Gıda Güvenliği Ajansı (FAVV) ile yaptığı istişare sonrasında Belçika’da da geri çağırma işlemi başlattı.

Jumbo, bu ürünü daha önce satın alınan tüketicilerin, kesinlikle tüketmemesi uyarısında bulundu.

Jumbo marketinin geri toplattığı ürünün detayları şu şekilde:
Ürün adı: Rode kool met appel
Marka: Jumbo
Son Kullanma Tarihi: 30 Kasım 2024
EAN Kodu: 8718452373161
Gramaj: 750 gr.
Ambalaj: Plastik torba
Belçika - Parti numaraları: 142329/10:14/BGL ve 142329/18:24/BGLrodekool Jumbo

Para iadesi yapılacak
Jumbo, belirtilen son kullanma ve EAN koduna sahip paketlerden daha önceden satın alan tüketicilerin, ürünü markete geri götürmesi halinde, satın alım bedelinin kendilerine iade edileceğini belirtti. Bunun için kasa fişi ibraz etmelerine gerek olmadığı kaydedildi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.