İsrail'in Tel Aviv kenti Ben-Gurion Havalimanı'ndan Belçika’ya uçmaya hazırlanan bir anne ve baba, bebeklerine bilet almayı reddedince, akıl almayacak bir işe kalkıştı. Bebeklerini check-in kontuarında bırakıp uçağa binmeye çalışan çift, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Ryanair havayolu ile Belçika'nın Charleroi havalimanına uçmak isteyen çift, bebek arabasında bulunan oğulları için bilet almayı reddetti. İsrail basınına göre görevliler aileden, ya 25 euro karşılığında çocuk koltuğu almalarını ya da ayrı bir koltuk almalarını istedi. Ancak çift bunu reddetti.

Check-in kontuarındaki görevlilerle tartışan çift, daha sonra bebeklerini burada bırakarak kontrol noktasına doğru gitti. Bu duruma şaşıran görevliler derhal polise haber verdi. Polis, anne ve babayı pasaport kontrol bölümünde gözaltına aldı.

"Hayatım boyunca böyle bir olayla karşılaşmadım"
Havayolu şirketinin görevlisi, İsrail basınına yaptığı açıklamada, hayatı boyunca böyle bir olayla karşılaşmadığını dile getirdi ve gördüklerine inanamadığını söyledi. 

Havaalanında kaydedildiği bildirilen kısa bir cep telefonu videosunda, bir kadının bebek arabasındaki bebeğe bakıp İbranice “Onu burada bıraktı, yemin ederim!” dediği görülüyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.