ANWB tarafından yapılan uyarıda bugün yaz tatilinin en yoğun günü olacağı hatırlatıldı. Almanya'da 27 Temmuzda Baden-Württemberg  ve 31 temmuzda Bavyera eyaletlerinin yaz tatili dönemine girdiği bu nedenle hem gidiş hem de geliş istikametlerinde yoğunluk olacağına dikkat çekildi. 

Uyarıya göre; Hamburg ile Danimarka sınırı arasında kalan bölümde her iki istikamette yoğunluk ve trafik sıkışıklığı olacak, Güneyde ise Avusturya istikametindeki yollarda yine her iki istikamette tıkanıklık yaşanacak.

Bunun yanı sıra Belçika'da, Liege bölgesindeki bazı yolların bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle bu bölgede halen trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Avusturya'da ise bugün özellikle Slovenya'ya giden yollarda trafik yavaş ilerleyecek. 

İsviçre'deki St. Gotthard Tüneli'nde bekleme süreleri çok erken saatlerden itibaren artmaya başlayacağını belirten ANWB, bu güzergahta yaklaşık iki saatlik bir gecikme oluşacağını belirtti. 

Ayrıca ANWB, Cumartesi günü İtalya'nın Garda Gölü'ne ve sahil bölgelerine doğru yoğun trafiğin olmasını bekliyor. Fransa'da ise güneye giden yollarda en yoğun saatlerin saat 08:00 ile 14:00 arasında olacağını, en büyük trafik sıkışıklığının da Lyon ile Orange arasındaki A7 otobanında olacağını belirtti.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş