Ligde sezonun 12’inci maçında deplasmanda Tub Borgerhout ile karşılaşan Anvers Türkspori aldığı galibiyet ile grup liderliğini sürdürdü. Haftanın derbi maçı olan ve her iki takımında şampiyonluk mücadelesi verdiği maçta, gülen taraf Anvers Türkspor oldu. 

Anvers Türkspor maça hızlı başladı ve ilk dakikalardan itibaren rakip takım kalesine yüklendi. Anvers Türkspor aradığı golü 25. dakikada Mikail Bektaş’ın kaydettiği penaltı golüyle yakaladı. İlk yarı Anvers Türkspor 0-1 üstünlüğü ile bitti. 

Anvers Türkspor ikinci yarıda coştu
Anvers Türkspor  maçın ikinci yarısında ataklarını hız verdi ve 55. dakikada Nouh’un kaydettiği golle durumu 0-2 yaptı. Takımın golcüsü Mikail Bektaş 75. dakikada kaydettiği golle 90.dakikanın skorunu da belirlemiş oldu Maç 0-3 bitti. 

Deplasmanda alınan galibiyet ile bir maç eksiliğine rağmen 30 puanla lider olduklarını belirten Başkan Ayhan Öztürk; “Zorlanacağımızı düşündük ama düşündüğümüz gibi olmadı. Aldığımız farklı galibiyet ile şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerlemekteyiz. Takımımızın başarılı antrenörümüz Umut Aktepe istifasını sundu. 1 Amatör liginde bir takımla anlaşma sağlamış. Kendisine başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

Haber: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş