Antwerpen'de dolandırıcılar, sahte park cezaları ile yeni bir para tuzağı kurdu. Şehir yetkilileri, bu sahte cezalara karşı vatandaşları uyarıyor ve gerçek cezaların yalnızca posta yoluyla gönderildiğini hatırlatıyor. Şüphe duyanlar, belirtilen e-posta adresi üzerinden yetkililerle iletişime geçebilirler.

IKEA, yangın riski nedeniyle Hollanda, Almanya ve Belçika’da powerbankleri geri çağırdı! IKEA, yangın riski nedeniyle Hollanda, Almanya ve Belçika’da powerbankleri geri çağırdı!

Antwerpen'de park halindeki araçlara sahte park cezaları bırakılıyor. Bu cezalar, gerçekmiş gibi görünüyor ve şehir logosunu taşıyor. Sözde park cezasında araç sahibinin 58 euro ceza ödemesi gerektiği belirtiliyor. 

Sileceklerin altına bırakılan havale formunda "Betalen" yerine "Betatlen", "referentienummer" yerine "referensienummer" ve "melding" yerine "medling" gibi birçok yazım hatası bulunuyor: 

Yetkililer, bu park cezalarının şehirden gelmediği konusunda herkesi uyarıyor. VRT NWS'ye yapılan açıklamada, "Birkaç yıldır park cezalarını ve GAS cezalarını yalnızca posta yoluyla gönderiyoruz. Bazen sileceklerin arkasına bir mesaj bırakılabiliyor, ancak bu mesajlar hiçbir zaman ödeme daveti içermiyor" denildi. 

Park cezasının gerçekliğinden şüphe duyan vatandaşların, [email protected] e-posta adresi üzerinden yetkililerle iletişime geçebileceği belirtildi.

Bu tür dolandırıcılık vakalarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirten yetkililer, vatandaşları sahte park cezalarına karşı uyarırken, gerçek cezaların yalnızca posta yoluyla gönderildiğini vurguluyor. 

Sahte Park Cezası:
sahte park cezası
Haber: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş