Perşembe akşamı Den Haag’da yapılan bir trafik kontrolü sırasında polis oldukça dikkat çekici bir keşif yaptı. Bir arabada, içinde yaklaşık 350.000 euro nakit para bulunan bir plastik torba bulundu.

Team Leischenveen Ypenburg tarafından Trafik Polisi ve Gümrük ile işbirliği içinde 16 Mayıs günü düzenlenen kontrol Laan van Ypenburg ve Groene Zoom'da gerçekleşti. Aracın kontrolü sırasında polis, ilk olarak çeşitli kaçak sigara paketlerine rastladı.

Gümrük görevlileri detaylı kontrole alınan araçta sürücü koltuğunun arkasına saklanmış halde plastik bir torba buldu. Memurlar torbayı açtıklarında, yüklü miktarda euro banknotlarıyla karşılaştı.

Yapılan sayımda torbanı içerisinde farklı değerlerde toplam 350 bin euro nakit ele geçirildi.

Araçta bulunan üç kişi, kara para aklama ve insan ticareti şüphesiyle gözaltına alındı. Polis ortaya çıkan paraya el koydu.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Hollanda Büyükelçisi Wijnands'tan 100 yıllık dostluk için Karsu konseri daveti Hollanda Büyükelçisi Wijnands'tan 100 yıllık dostluk için Karsu konseri daveti

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş