Amsterdam Zeeburgereiland Foekje Dillemastraat adresinde bulunan Cburg College adlı orta okulda bu sabah saatlerinde yaşanan bıçaklı saldırıda bir çocuk yaralandı. Olay yerine polis, ambulans ve ambulans helikopteri sevkedildi.

Polis tarafından sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan açıklamada yaşanan olay “bıçaklama vakası” olarak belirtildi ancak okul direktörü ve öğrenciler yaşanan olayda bıçak kullanılmadığını, sadece birkaç öğrenci arasında kavga yaşandığını belirtti.

Polis yaralanan gencin bilincinin yerinde olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Paylaşımda diğer bir çocuğun gözaltına alındığı kaydedildi.

AT5’e konuşan okul direktörü, okul yakınlarında 3 öğrencinin kavgaya tutuştuğunu, gençlerden ikisinin diğer çocuğa “yumruk veya keskin bir cisimle” vurduğunu aktardı. Direktör, “gencin kaşı açılmıştı, başka bir şey yok. Okulda, acil odasında ilk müdahalesini yaptık ve kontrol için hastaneye götürüldü.” dedi. Direktörün aktardığı bu bilgi henüz polis tarafından doğrulanmadı.

Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtiliyor.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.