Kanada'dan Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a gelen yolcu uçağının iniş takımlarında bir kaçak yolcunun cansız bedenine ulaşıldı. Ceset Schiphol hangar bölümünde görev yapan işçiler tarafından bulundu.

Kanada’dan Amsterdam Schiphol havalimanına gelen uçağın daha önce de Nijerya'nın Lagos kentine uğradığı belirtildi. Hayatını kaybeden kişinin, uçağın iniş takımlarına hangi ülkede ve nasıl saklandığı henüz bilinmiyor. 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada kaçak yolcunun ölüm nedeninin hipotermi olabileceği belirtilirken, kimliği belirsiz kişinin ölümü ile ilgili araştırma başlatıldığı kaydedildi.

2021'de Nijerya'dan Schiphol'e gelen başka bir uçakta yine bir ceset bulunmuştu. Geçen yıl, Güney Afrika'dan Amsterdam’a gelen bir kargo uçağının iniş takımına saklanan bir kaçak yolcu, şans eseri sağ olarak bulunmuştu.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf (Temsili): Edwin van Wijk - Pixabay

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.