Geçtiğimiz  Pazar günü oynanan Play-Off Yarı final maçında FC Boshuizen ile karşı karşıya gelen Amsterdam Gençler Birliği (AGB) finale yükselmeyi başardı.

Pazar günü oynanan karşılaşmada hakem 94’üncü dakikasında maçı durdurmuştu. Maçın son üç dakikası ise Perşembe günü oynandı. 

Pazar günü oynanan karşılaşmada Amsterdam Gençler Birliği 2, FC Boshuizen ise 1gol atabilmişti. Perşembe günü oynanan 3 dakikalık karşılaşmada skor değişmedi. Böylelikle 2-1’lik galibiyet elde eden Amsterdam Gençler Birliği finale yükselmiş oldu.

Bordo mavili ekip, Hoofdklas’a çıkmak için final maçını güçlü rakibi Heino’ya karşı Lelystad’da oynayacak.

Bu hafta Pazar günü oynanacak Lelystad'da final maçı saat 14.00'te başlayacak

Amsterdam Gençler Birliği Kulübü'nden taraftarlara da önemli bir çağrı yapıldı. AGB açıklamasında şunları dile getirdi:

“Pazar günü oynanacak olan final maçımızda Hollanda’da yaşayan herkesi bekliyoruz.

Şampiyon olduğumuz takdirde Avrupa’nın en yüksek ligde oynayan amatör Türk takımı olacağız. Bu önemli günde taraftarlarımızı ve sporsever halkımızı, pazar günü Lelystad'da oynanacak final maçımızı izlemeye ve takımı desteklemeye davet ediyoruz. 

Atkını, formanı kapta gel.”

AGB - Heino karşılaşması:
Tarih:
26 Haziran Pazar
Adres:  Sportvereniging Batavia, 90 Doggersbank 3, 8226 CE, Lelystad

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın