ABD’nin Indiana eyaletinde altı aylık bir bebek beşiğinde uyurken, fareler tarafından elliden fazla yerinden ısırıldı. Neredeyse canlı canlı yemeye çalışan fareler, bebeğin bazı parmaklarını kemiğe kadar kemirdi. Bu saldırıdan canlı kurtulan bebek hastaneye kaldırılırken, bebeğin ebeveynleri ve aynı evde kalan teyzesi gözaltına alındı. 

Yerel haber kanalı 14News'e göre Evansville’de yaşanan korkunç olayda, David ve Angel Schonabaum adlı çift, geçen hafta Çarşamba günü uyandığında bebeklerini beşiğinde kanlar içinde buldu. Başı, yanakları, burnu, uyluğu, ayağı, kolu, parmakları ve ayak parmakları ısırılan aşırı kan kaybetti.

Polis açıklamasına göre bebeğin sağ kolunun dirseğinden eline kadar olan bölümde ve ayrıca parmaklarının bir kısmında kemiklerin açığa çıkacak şekilde kemirildiği belirtildi.

Bebeğin eyalet başkenti Indianapolis'teki bir hastaneye kaldırıldığını aktaran polis, yapılan müdahale ile vücut ısısı düşürülen bebeğe kan nakli yapıldığını kaydetti. 

Evansville'deki South Linwood Avenue'da bulunan evde yaşanan olayın ardından bebeğin anne ve babası David ve Angel Schonabaum ile aynı evde kalan teyzesi Delania Thurman çocuk istismarı suçlamasıyla tutuklandı. 

Haber sitesine göre aynı evde bebeğin 3 ve 6 yaşlarındaki iki kardeşi ve 2 ile 5 yaşlarındaki iki kuzeninin daha yaşadığı aktarıldı. Haberde Mart ayında evde fazla miktarda fare olduğu gerekçesi ile bir ilaçlama yapıldığı, ancak 1 Eylül’de evdeki çocuklardan ikisinin bir öğretmene uyurken farelerin ayak parmaklarını ısırdığını söylemesi üzerine, Indiana Çocuk Hizmetleri Bölümü'nden bir görevli evi ziyaret ettiği aktarıldı. Bu ziyarette teyze Thurman çocuğunun ayak parmaklarındaki lekelerin muhtemelen sadece yatak çerçevesinden olan çizikler olduğunu iddia etti. Bunun için bir güvenlik planı oluşturuldu ve yeni bir randevu planlandı. Ancak bebek farelerin saldırısına uğradı.  

14News'e göre Nisan ayından bu yana aile çocuk hizmetleri görevlileri tarafından haftada iki kez ziyaret ediliyordu. Haziran ayında ise David Schonabaum'un çocuklardan birine fiziksel olarak kötü muamele ettiği konusunda bir bildirimde bulunulmuştu. 

Gözaltına alınan David ve Angel Schonabaum ile teyze Delania Thurman

gözaltına alınan aile İndiana

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş