İki haftalık tatili değerlendirmek için kutsal topraklara giden umreciler, Düsseldorf, Hannover, Köln, Nürnberg ve Stuttgart havalimanlarında güllerle karşılandı.

hannover_umre_karsilama_4

Umre ibadetlerini sorunsuz bir şekilde tamamlayarak Almanya’ya dönmenin mutluluğunu yaşayan umreciler, kendilerini güllerle karşılayan DİTİB’e teşekkür etti. Aileleriyle kucaklaşan umreciler, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

hannover_umre_karsilama_6

Güzel bir umre yaptıklarını belirten Nürnberg umre kafilesi grubu din görevlisi Beytullah Sezgin, "Özellikle tatil olması sebebiyle umrecilerimizin çoğunluğu gençlerdendi. Umre ibadetlerini memnuniyet içerisinde sorunsuz bir şekilde tamamladık hamd olsun. Gençlerimiz güzel bir umre yapmanın sevinciyle Almanya’ya döndük“ dedi.

nurnberg_umre_karsilama_3

Hannover umre kafilesi grubu din görevlisi İbrahim Kefçi de, umre ibadetinin çok verimli ve maneviyat dolu geçtiğini belirterek, gençlerin ailelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

TransferGo’dan 10 kişiye Türkiye’de tatil için indirim çeki TransferGo’dan 10 kişiye Türkiye’de tatil için indirim çeki

hannover_umre_karsilama_1Güllerle umrecileri karşılayan DİTİB Dini Danışma Kurulu Başkanları Tevfik Altınpınar (Hannover) ve Necmettin Saydam (Nürnberg), umrecilere hoş geldiniz diyerek, "Rabbim umremizi mebrur, sayımızı meşkûr, ibadet ve dualarımızı makbul eylesin" duasında bulundu.

nurnberg_umre_karsilama_5

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.