Almanya'nın Düsseldorf Havalimanında çalışan personel önümüzdeki hafta pazartesi günü greve gidiyor. Grev nedeniyleTürk Hava Yolları (THY) ve Anadolu Jet'in Dusseldorf seferlerinden bazıları iptal edildi.

Almanya'nın Duesseldorf Havalimanı, 27 Şubat'ta gerçekleşecek grev nedeniyle, meydanda yoğunluk yaşanmaması adına yüzde 10 kapasite ile çalışacak. Grev nedeniyle aralarında THY ve Anadolujet havayolları da olmak üzere, havayolu şirketleri bu havalimanına yapılacak bazı seferlerini iptal etme kararı aldı. 

THY tarafından yapılan açıklamada, grev gününde gerçekleştirecek TK 1525-1526 İstanbul - Düsseldorf - İstanbul, TK 1527-1528 İstanbul-Düsseldorf - İstanbul, TK 1529 İstanbul - Düsseldorf, TK1530 Düsseldorf - İstanbul seferlerinin iptal edildiği belirtildi.

Anadolu Jet ise TK 7730-32 Sabiha Gökçen - Düsseldorf - Sabiha Gökçen, TK 7740-41 Sabiha Gökçen - Düsseldorf - Sabiha Gökçen seferlerini iptal etti.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.