Bu hafta Salı günü Almanya’nın Aşağı Saksonya Eyaleti Osnabrück kenti yakınlarındaki Bramsche kasabasında meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan genç hayatını kaybetti.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, 81 yaşındaki İtalyan asıllı Giuseppe Del B. isimli komşusunun silahlı saldırısıyla başından ağır yaralanan Sinan F.’nin yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Açıklamada; saldırganın olayın ardından intihara teşebbüs ettiği, yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yerel basında yer alan haberlerde, hayatını kaybeden Arnavut kökenli Sinan F.ve annesinin zanlının oturduğu binanın ikinci katında ikamet ettiği belirtildi. Komşular arasında uzun süredir huzursuzluk yaşandığı belirtilen haberlerde Giuseppe Del B.'nin yaklaşık iki yıl önce eşini kaybettiği daha önce ise şehirde bir restoran işlettiği aktarıldı. Zanlı Salı günü yaşanan saldırıda evinin önünde Sinan F.’ye ateş ederek başından yaraladı daha sonra da annesine ateş etti.

Elde edilen bilgilere göre zanlı Giuseppe Del B. hakkında Perşembe günü “cinayet ve adam öldürmeye teşebbüsten” tutuklama emri çıkarıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.