Almanya'nın Dresden kentinde bir kişiyi öldüren saldırgan başka bir kişiyi rehin aldı. Polis, saldırganın rehine ile birlikte saklandığı eczanenin bulunduğu alışveriş merkezini boşalttı. Yapılan operasyonda rehineler kurtarıldı.

Polisin verdiği bilgilere göre, sabah saatlerinde 70 yaşındaki bir kadını öldüren kişi daha sonra yerel bir radyo istasyonuna saldırdı. 

Bild gazetesi, silahlı şüphelinin bir kadını öldürdüğünü sonrasında yerel bir radyo istasyonuna girerek birkaç kişiye ateş açtığını ardından ise bir alışveriş merkezine kaçarak birkaç kişiyi rehin aldığını belirtti. Olayın ardından polis alışveriş merkezini ve bölgeyi boşalttı. Rehinenin kurtarılması ve saldırganın yakalanması için özel kuvvet polisleri bölgeye sevk edildi.

Polis tarafından sosyal medya platformunda yapılan açıklamada saldırganın alışveriş merkezinde bulunan eczanede biri çocuk iki kişiyi rehin aldığı ancak yapılan görüşmeler sonrasında adamın yakalandığını kaydetti. Polis rehinelerin sağlığının iyi olduğunu aktardı.

Alman basınında çıkan haberlerde adamın daha önce annesini vurmuş olabileceğinden şüphelenildiği belirtildi. 

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Jonas Augustin - Unsplash

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.