Geçtiğimiz hafta kendisinden haber alınamadığı için arama ilanı verilen 63 yaşındaki Hasdan Kutlunun cansız bedenine ulaşıldı. Kutlunun bir cinayete kurban gitmiş olabileceği belirtildi.

Almanya’da sözde kahin Türk, Alman kadını 1,3 milyon euro dolandırdı Almanya’da sözde kahin Türk, Alman kadını 1,3 milyon euro dolandırdı

Alman basınından elde edilen bilgiye göre, Cuma günü Karlsruhe’deki Pfinztal kasabasının Kleinsteinbach ve Sollingen arasındaki ormanlık alanda yürüyüş yapan bir kişi Mercedes marka bir aracın park halinde olduğunu ve yanında bir adamın yattığını görünce polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede, arabanın ölen kişiye ait olduğu, adamın kesici bir aletle öldürüldüğü belirlendi.

Polis sözcüsü, cinayet aletine dair kesin bir bilgi vermedi ancak Hasan Kutlu’nun, bıçak, makas veya tornavida türü kesici bir cisimle öldürüldüğünün düşünüldüğünü açıkladı.

Olayla ilgili özel bir komisyon kurulduğunu aktaran sözcü Hasan Kutlu’nun öldürülme şeklini tespit edebilmek için otopsi yapıldığını kaydetti.

Görgü tanıkları aranıyor

hasan kutlu

Karlsruhe polisi; 1 Şubat Perşembe saat 14.00 ile 2 Şubat sabahı arasında, özellikle maktulün Karlshule bölgesine kayıtlı KA ile başlayan plakaya sahip Mercedes-Benz M-Serisi aracı gören, bu araçla ilgili şüpheli bir durum gözlemleyen tanıkların 0721/666-5555 numaralı telefondan iletişime geçmelerini istedi.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Stadtgeschehen-Luebeck - Pixabay

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.