Almanya'nın Chemnitz kentinde tek odalı bir evde ikamet eden 70 yaşındaki Latislav B. isimli adamın öldüğü, bir buçuk yıl sonra aynı apartmana taşınan bir çiftin polise yaptığı ihbarla ortaya çıktı. 

Bild gazetesinin haberine göre, 21 yaşındaki Mandy ve 22 yaşındaki Mauric, şubat ayında Latislav B.'nin yaşadığı apartmana taşındı. Mandy komşusunun balkonunda çamaşırlık olduğunu ve uzun süredir orada durduğunu belirtirken, “Üzerinde kıyafetler vardı. Kıyafetler kirleniyordu" dedi. Maurice ise "Biz kimseyi takip etmek istemedik. Ama orada bir yastık, hatta bir insan olabilecek bir şey vardı. Bir noktada acil servisi aradık" ifadelerini kullandı.

Haberde eve gelen polislerin kapıyı çaldığı, içeriden yanıt alamayınca kapıyı kırıp içeri girdiği ifade edildi. İçeri giren polis memurlarının, adamın koltuk üzerinde hayatını kaybettiğini ve cesedinin koltuğun üzerinde çürüdüğünü gördüğü aktarıldı.

Polis; evde yapılan incelemede Latislav B.’nin yaklaşık 1,5 yıl önce yaşamını yitirdiğini, evde bulunan koltuğun üzerinde kıyafet ve aksesuarlarıyla birlikte televizyon kumandası bulunduğunu ve evin kirasının otomatik olarak ödenmeye devam ettiğini aktardı.

Yapılan incelemelerin ardından evi temizlemeye gelen olay yeri temizleme personeli Thomas Kundt “1,5 yıl gerçekten çok uzun bir zaman. Gerçekten hiçbir akrabası, arkadaşı ya da tanıdığı bile yokmuş. Temizlik sırasında fotoğraf bulamadık, kira ödenmişti ve posta kutusu da dolup taşmıyordu" ifadelerini kullandı. "İşim hayatımı ve insanlara bakışımı değiştirdi" diyen Kundt "Ölümle bu kadar çok uğraştığım için, aslında ne kadar az şeye ihtiyacımız olduğunu ve arkadaşlarımızın ve ailemizin ne kadar değerli olduğunu anlıyorum." şeklinde ifade kullandı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.