Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Unna ilçesinde bulunan Lünen kasabasında yaşanan bir olay şaşkınlık yarattı. Alışveriş yapmak için Viktoriastrasse'deki Aldi Nord'a giden Alman vatandaşı Knut Thamm, gördüğü etiket nedeniyle hayretler içerisinde kaldı.

Thamm alışveriş esnasında bir paket lahana sarmasını market sepetine koyduktan sonra bir tuhaflık fark etti. Paketi eline alan Thamm, etiketinde "İnsan eti. 250 gram: 0,99 Euro" yazdığını gördü. Gözlerine inanamayan adam rafta duran diğer paketleri de inceledi. Ancak sadece kendi aldığı paketin etiketinin bu şekilde olduğunu fark etti.

Bunun üzerine market yetkililerine haber veren adam, etikette ayrıca "Özel, ilaç ve hormonlarla zenginleştirilmiş yemlerimiz sayesinde ürünlerimizin zararlılığını garanti edebiliyoruz.” ve “yumuşak ve lezzetli kadavra parçaları içerir” notunun bulunduğunu belirtti.

insan eti etiket

"Daha önce hiç karşılaşmadık"
Basına açıklama yapan Aldi Nord yetkilileri bunun süpermarket zincirinin şubelerinde şimdiye kadar yaşanmış bu türden ilk olay olduğunu belirtti. Şirket sözcüsü diğer şubelerin de kontrol edildiğini ve bu etiketlere rastlanmadığını kaydetti.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.