Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinin başkenti Stuttgart yakınlarındaki Schorndorf kentinde bir aile faciası yaşandı. 60 yaşındaki Türk önce erkek kardeşini ağır yaraladı, daha sonra kardeşinin evine gidip yengesini öldürdü ve ardından intihar etti.

Alman basınında verilen habere göre Çarşamba sabahı Lederstrasse'deki bir binada silah sesleri duyan komşuların polise ihbarıyla ortaya çıkan olayda çok sayıda ağır silahlı güvenlik ekipleri ve trauma helikopteri olay yerine sevkedildi. Evin içine giren polis biri kadın diğeri erkek iki kişinin cesediyle karşılaştı.

Cesetlerden birinin 48 yaşındaki bir kadına diğerinin ise 60 yaşındaki bir adama ait olduğu belirtildi. 

Yapılan soruşturmada ortaya çıkan bilgileri değerlendiren polis ekipleri daha sonra Schorndorf kentine yakın bir bölgede olan Fellbach'ta bir binada 57 yaşındaki bir adamı ağır yaralı olarak buldu. 

Bugün olay hakkında çıkan haberlerde ölen ve yaralanan kişilerle ilgili daha fazla bilgi ortaya çıktı. Verilen bilgiye göre 60 yaşındaki A. D., 57 yaşındaki kardeşi S.D.’yi iş yerinde vurup ağır yaraladı, kardeşinin evine giderek 48 yaşındaki yengesi T.D’yi öldürdü ve daha sonra aynı evde intihar etti.  Olay yaşandığı anda evde bulunan S.D. ve T.D. çiftinin iki kızı olaydan yara almadan kurtuldu.

Olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan T.D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Yaşanan olay mahallede şok etkisi yarattı. Alman polisi soruşturmanın devam ettiğini, olayda başka zanlı olmadığının düşünüldüğünü aktardı.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Jonas Augustin - Unsplash

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.