Albert Heijn süpermarket zinciri 2019 ve 2022’de düzenlediği İftar Programının üçüncüsünü bu yıl gerçekleştiriyor.

Pandemi döneminde ara verilen iftar programının üçüncüsünde önceki yıllardan farklı olarak şehir sayısı beşe çıkartıldı.

Şirket web sitesi üzerinden yapılan duyuruda geçtiğimiz yıllarda düzenlenen iftar programının büyük ilgi gördüğü belirtilerek, bu yıl da tekrarlama kararı alındığına dikkat çekildi.

Açıklamada “Sofrada birlikte güzel yemekler yemek, hayattaki en güzel sohbetleri ve anları besler. Birlikte yemek yemek bağı artırır. İşte bu nedenle geçen seneki başarımızdan sonra yine 5 farklı noktada iftar düzenliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

İftar programında sunulacak yemekler mağaza çalışanları tarafından hazırlanıp, yine mağaza çalışanları tarafından servis edilecek.

Bu yıl 14 Nisan’da düzenlenen iftar yemeği programına, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Zaandam şehri de dahil edildi. Cuma akşamı saat 18:30’dan itibaren verilecek iftar yemeğine katılmak için şirketin Openlucht Iftar AH sitesi üzerinden önceden başvuru yapılması gerekmekte. 

İftar yemeğinin verileceği adresler:

  • Den Haag: Albert Heijn XL, Elandstraat 160
  • Rotterdam: Albert Heijn, Laan op Zuid 1190
  • Amsterdam: Albert Heijn XL, Osdorpplein 469
  • Utrecht: Albert Heijn XL, Roelantdreef 41
  • Zaandam: Albert Heijn XL, Koningin Julianaplein 10

2022 yılında düzenlenen iftar yemeği programından görüntüler

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.