ABD'nin Nebraska eyaletinin Omaha şehrinde gündüz bakımevinin servisinde saatlerce 38 derece sıcakta unutulan 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.

ABD'de Douglas bölgesi savcılarından Brenda Beadle, Nebraska eyaletinin Omaha şehrinde bulunan  "Kidz of the Future Childcare" isimli gündüz bakımevinin servisinde unutulan Ra'Miyah Worthington isimli 1 yaşındaki bebeğin hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Beadle bebeğin 38 derece sıcakta 5-6 saat boyunca araçta kaldığını ve vücut sıcaklığının 42,8 dereceye çıktığını kaydetti.

Yetkililerden yapılan açıklamada, 62 yaşındaki servis şoförü Şoför Ryan Williams’ın, servisten inmek istemeyen bir çocukla uğraşırken dikkatinin dağıldığını ve bebeği içerde unuttuğu şeklinde ifade verdiği aktarıldı.

Acılı baba: "Bebeğimi nasıl unuttunuz?

Ra'Miyah Worthington

Küçük kızın babası Reeyon Worthington, basına yaptığı açıklamada olanlara anlam veremediğini belirtirken, "Araca kendin bindirdiğin çocuğu, diğer ikisini çıkarırken nasıl unutursun? Minibüsten ikisini indirirken diğer birini nasıl unutursunuz? Bebeğimi nasıl unuttunuz?" şeklinde ifade kullandı.

Basında çıkan haberlere göre, bebeğin ölümünün araştırılmaya devam ettiği sürede söz konusu bakımevi kapalı kalacak.

Bebeğin ölümüne sebebiyet veren ihmalden suçlanan Williams, suçlu bulunması halinde, 4 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş