Cumartesi günü Zwijndrecht’te gerçekleşen cinayet ve yaralama sonrası başlatılan arama çalışmalarında “Lucky” lakabı ile tanınan zanlı Minh Nghia Vuong’un kullandığı üçüncü araç da bulundu.

Polis tarafından yapılan açıklamada,  hafta sonunda eski eşini yaralayıp kayınvalidesini öldüren 49 yaşındaki Vietnam doğumlu Minh Nghia Vuong’un kullandığı siyah renkli Seat Ibiza marka aracın, Hoek van Holland Dolphijnstraat’da park edilmiş halde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada aracın bulunduğu sokakta bir evde arama yapıldığı ancak zanlıya rastlanılmadığı aktarıldı. Polis zanlıyı görenlerin ihbar etmesi uyarısını tekrarladı.

Minh Nghia Vuong cumartesi günü öğle saatlerinde Zwijndrecht, Hof van Holland’daki Walburg alışveriş merkezi önünde, 66 yaşındaki Michel adlı eski kayınvalidesini öldürdü ve 38 yaşındaki eski eşi Anneke’yi yaraladı. Polis o andan itibaren hem yurt içinde hem de uluslararası olarak zanlıyı arıyor. 

Vuong’un olay sonrası kaçtığı ilk araç cumartesi Zwijndrecht  Veldslahof adresinde, gri renkli Skoda Octavia marka ikinci araç ise dün Rotterdam Zevenkamp bölgesi Kuinder’de park edilmiş halde bulunmuştu.

Polisin Salı günü yaptığı açıklamada, Zwijndrecht'teki silahlı saldırının 49 yaşındaki zanlısının resmi olarak cinayet ve cinayete teşebbüsten arandığı belirtildi. Açıklamada halen kaçak durumda olan Minh Nghia Vuong'a ulaşılmasını sağlayacak bilgi verenlere 30.000 euro ödül verileceği belirtildi.

Zanlının polis tarafından yayınlanan son fotoğrafı:

Vuong

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.