Perşembe akşamı Zoetermeer Centrum West durağında yanındaki elektrikli scooterlarla asansörü engelleyen dört genci uyaran tramvay kondüktörü, gençler tarafından feci şekilde dövüldü.

Akşam saat 21:00 civarında yaşanan olayda yaralanan adam ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, yaklaşık 18 yaşlarında olan dört gencin eşgallerini açıklayarak olayla ilgili görgü tanıklarını arandığını duyurdu.

Polis açıklamasına göre, dört gençten yeşil bir ceket giyen genç olaydan sonra elektrikli scooter ile Zoetermeer şehir merkezi istikametine doğru kaçtı. Diğer üç gencin hangi yöne doğru kaçtığı belirlenemedi. Bu gençlerden birinin gri bir sweatshirt, diğerinin yakalı siyah bir ceket ve son şüphelinin ise kapüşonlu lacivert bir ceket giydiği tespit edildi.

Polis, olayın görgü tanıklarını aradığını ve ayrıca o sırada olay yerinde bulunan vatandaşlardan ellerinde bulunan kamera görüntülerini polisle paylaşmalarını istedi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş