İnternet sağlayıcısı Ziggo, 2 Ekim'de tüm aboneliklerin internet hızlarını artıracağını duyurdu. En küçük üç abonelik paketinde indirme hızı iki katına çıkıyor, en pahalı abonelikler ise daha yüksek yükleme hızına erişiyor. 

Ekim itibariyle Basic-, Start- ve Start XXL-paketlere sahip müşteriler için indirme hızı sırasıyla 100, 200 ve 400 Mbit/s'ye çıkacak. Ayrıca, Start XXL müşterileri için yükleme hızı 40 Mbit/s'ye yükselecek.

Complete-aboneliği olan Ziggo müşterileri için indirme hızı 500 Mbit/s'ye, yükleme hızı ise 50 Mbit/s'ye yükselecek. Max-aboneliği bulunan müşteriler için yeni yükleme hızı 60 Mbit/s, Giga-aboneliği olan müşterilerin yükleme hızı ise 100 Mbit/s'ye çıkacak.

İnternet hızındaki bu değişim, Ziggo'nun tüm bireysel ve ticari müşterileri için 2 Ekim'de otomatik olarak uygulanacak. Daha yüksek internet hızlarını alabilmek için müşterilerin modemlerini yeniden başlatmaları gerekiyor.

Kasım ayında Ziggo, henüz modemini ayarlamamış olan müşterilerin modemlerini yeniden başlatacak. Bu tarihten itibaren tüm Ziggo müşterileri daha yüksek bir internet hızına sahip olacak.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş