Jumbo, “Beyaz-Susamlı Lüks Hamburger” ekmeklerinin geri toplatıldığını açıkladı. Şirket açıklamasında, paketleme esnasında bir yanlışlık olduğu ve farklı ekmeklerin paketlendiği belirtildi. Paketlerin üzerinde yumurta alerjisine yönelik uyarının bulunmadığı belirtildi.

Geri toplatılan paketlerdeki ekmeklerin Kepekli-Susamlı hamburger ekmekleri olduğu belirtilen açıklamada bu ekmeklerde yumurta bulunduğu kaydedildi. 

Şirket; özellikle yumurta alerjisi bulunan tüketicilerin, bu ekmekleri kesinlikle tüketmemesi gerektiğini hatırlatırken, tüketilmesi halinde ölümcül etkilerinin olabileceğine dikkat çekildi.

Geri toplatılan ekmekler:
Jumbo Hamburgerbroodjes Wit-Sesam Luxe 
EAN kodu: 8718452560219
Son tüketim tarihi: 23.04.2023

Açıklamada satın alınan ürünlerin mağazaya geri götürülmesi halinde, bedelinin tüketiciye iade edileceği belirtildi.Jumbo hamburger ekmegi

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.