Küçük yaşta Hollanda’ya gelen, aslen Elazığlı olan Yasin Yıldırım, şu an bünyesinde 10 firma bulunduran Loyaal Groep’ta yönetici. Gerek okul hayatında gerekse iş hayatında bıkmadan azimle devam eden ve kariyer basamaklarını tırmanan Yıldırım 10 firmayı yönetmek dışında, sivil toplum kuruluşlarında da aktif görev alıyor. Aynı zamanda aktif olarak Webactueel firmasının da direktörlüğünü yapan Yasin Yıldırım, ödül kazandığı firması ile de gurur duyuyor.

Yıldırım, dijital pazarlama, Sosyal Medya, Web Geliştirme ve İçerik Yönetimi ve daha bir çok konuda Sonhaber.eu’nun sorularını yanıtladı. Yıldırım özellikle firma yöneticilerine “hayır” diyemeyeceği bir teklif de sundu. 

Webactueel’de neler yapıyorsunuz ve hangi hizmetleri sağlıyorsunuz?
Tutku ve fikirlerden hareketle, uzmanlık alanlarımızı hem dijitalde hem de geleneksel platformlarda buluşturan 360° danışmanlık veren performans ajansıyız. Webactueel’de yaptığımız işi özetleyecek olursak; dijital reklamı kullanarak firmalara katma değer sunuyoruz ve büyümelerini sağlıyoruz.

Online Marketing neleri kapsıyor?
Temel uzmanlık alanlarımız içerisinde Webdesign, SEO, Marka Danışmanlığı, Dönüşüm Optimizasyonu, Sosyal Medya Reklamları ve Google ADS (Adwords) yer almakta. Hem organik hem de ücretli arama pazarlarında dikkate değer adımlar atan ödüllü bir dijital performans ajansıyız. Sağladığımız özel hizmetler, üst sıralarda yer alan altı ana alandan oluşmakta. Bunlar; Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Google Ads (Adwords), Sosyal Medya, İtibar Yönetimi, Web Geliştirme ve İçerik Yönetimi. İşletmelerin İnternet'te bir kitle bulmasına, bu kitleye güçlü bir mesajla ulaşmasına ve bu etkileşimi dinleyicileriyle uzun vadeli fayda için anlamlı bir ilişkiye dönüştürmesine yardımcı oluyoruz.

Bunları da su şekilde açıklayabiliriz:
Website: Güçlü ve dinamik siteler oluşturmaktayız. Kartvizit olarak kullanılan web siteler değildi, ciddi manada firmanıza katma değer sunan ve müşteri getiren siteler oluşturuyoruz.
Webshop: Profesyonel ve çok hızlı e-ticaret sitelerini yapıyoruz. Gelen ziyaretçiyi webshop’da pozitif manipüle ederek daha fazla ürünler almasını sağlıyoruz.
SEO: Google’da organik olarak (yani reklamsız) kelimeleri üst sıraya çıkarıyoruz. Bu da müşterilerimizin en az maliyetle en çok verimi sağlamasına vesile oluyor. 
SEA: Google Ads’de reklam alanlarını kullanarak hedef kitleye ulaşıyoruz. örneğin Youtube’da çıkan reklamlar Google Ads’in sadece ufak bir kısmıdır veya haber sitelerinde görünen reklam kısımlarda hakeza. Başlı başına zaten Google’da bir şey aradığınız zamanda karesisiniz bizim yaptığımız reklamlar çıkıyor zaten.
CRO: Web sitenize veya webshop’unuza gelen ziyaretçilerin bir şekilde müşteri olmasının yüzdelik olarak artışına sebep olacak ‘’conversion’’ yani gelen ziyaretçiyi müşteriye çevirmeye verilen ad. Bizde ispatlanmış metotları kullanarak gelen örneğin 100 ziyaretçiden 5 değil de 8 kişinin müşteri olmasını sağlıyoruz. Buradaki rakam yüzde 3 gibi küçük bir rakam gözükse de aslında bunun ciroya etkisi yüzde 60 civarında olmakta.

Kullandığınız online marketing stratejisi nedir?
Bizim kullandığımız yol haritası ve stratejimiz Hollandaca tabirle “integrale aanpak” yöntemi. Bu da şu demek oluyor. Bize gelen müşteriye en fazla verimi verebilmek adına öncelikle ‘hangi kanallardan müşterinin istediği hedef kitlesine ulaşabiliriz’i araştırıyoruz. Google, AHREFS, Semrush gibi araçları kullanarak kelime analizlerimizi yapıyoruz. Yaptığımız stratejik planı data’ya dayalı şekilde yapıyor ve planlıyoruz. Sağlam veri kullandığımızdan dolayı, sağlam sonuçlar elde ediyoruz.

Gurbetçilerin beklediği yabancı plakalı araç izin süresi ve uçak biletlerine tavan fiyat TBMM gündeminde Gurbetçilerin beklediği yabancı plakalı araç izin süresi ve uçak biletlerine tavan fiyat TBMM gündeminde

Hangi tür işletmelerle çalışıyorsunuz?
Dijital Performans Ajansı Webactueel büyük ve küçük her işletmeyle çalışır. Her bir projeyi doğru profesyonellerle yönetiriz. 12 yıllık çalışma hayatımızda hemen hemen her sektörde tecrübe kazanma şansı yakaladık. Bu, bize her projede doğru planlamayı yapmamıza olanak sağlamaktadır.
İster yerel kitleye, isterseniz de pazarda yeni bir ürün piyasaya sürmek isteyen çok uluslu bir markaya ulaşmak isteyen küçük bir işletme olun, pazarlama kampanyanızı başarılı bir hale getirmek için gereken deneyim ve tutkuya sahip dijital pazarlama uzmanlarımız hedeflerinizi gerçekleştirmek için hazır.

Müşterileriniz neden sizi tercih ediyor?
Webactueel her gecen gün kendisini yenileyen ve geliştiren bir firma. Hal böyle olunca kendi müşterilerimizde araştırmalar yapıyoruz. En son yaptığımız araştırmada biz de ayni soruyu sorduk müşterilerimize. “Neden Bizi tercih ettiniz” diye? Gelen cevaplar bizi fazlasıyla memnun etti. Şöyle diyorlar: Güven veren bir firmasınız, güçlü bir ekibe sahipsiniz, ekibinizde ‘juniorlar’ yok, sadece işin ehli olan ‘senior’ düzeyde olan üst düzey insanlarla çalışıyorsunuz ve verdiğiniz sözü tutuyorsunuz.

Birçok firma sahibi kendi online marketing ajansından memnun değil. Bunun sebebi sizce nedir?
Üzülerek ifade etmek zorundayım ki dijital reklam branşı oldukça zedelenmiş durumda. Bunun sebebi ise her eline laptop alanın kendisini uzman bir web siteci veya uzman bir dijital reklamcı olduğunu zannetmesi. Bir diğer sebep ise firmaların işi almak için yapamayacakları vaatlerde bulunması. Hal böyle olunca  piyasadaki güven yitiliyor doğal olarak. Benim âcizane tavsiyem oturmuş bir firma ve ekibi olan bir firma ile çalışsınlar. 

Avrupa'nın En İyi Digital Reklam Ajansı ödülünü aldığınızı öğrendik. Hislerinizi paylaşır mısınız?
4 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree By Hilton İstanbul Hotel'de gerçekleşen 4. Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri töreninde büyük bir heyecan yaşandı. Bu özel gecede, Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden biri olan "En İyi Digital Reklam Ajansı" ödülü sahibi olduk. Bu değerli ödülü kazanan mutluluğu içerisindeyiz. 

Sizinle çalışmak isteyenler ne yapması lazım, size nasıl ulaşabilirler? 
Firma olarak en yüksek değeri görebileceğiniz hizmetlerin kapsamlı bir analizini ve özel bir dijital pazarlama kampanyasından alabileceğiniz beklentileri sağlayabiliriz. Bu anlamda bizimle çalışmak isteyen firma yetkileri, bizlere iletişim kanallarımız vasıtasıyla ulaşabilir. Hatta sonhaber.eu okuyucusu firma yetkilileri aşağıdaki iletişim numaraları aracılığıyla bize ulaşmaları halinde biz de onlara ücretsiz 2 saatlik danışmanlık verelim. Hem onlar bizleri tanısınlar hem de onlara ücretsiz bir katma değer sağlamış olalım. Bizim için mesele güven verebilmek ve özellikle firmalara katkıda bulunabilmek. Gerisi zaten adım adım geliyor.

Iletisim bilgileri:
Yasin Yildirim - 06 15168511 - [email protected]
(070) 204 20 30 - [email protected] - www.webactueel.nl
 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.