Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı seçimi için Erdoğan’a oy veren Türklerin ülkeyi terk etmesini söyleyen ırkçı ve İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, bugün sosyal medya hesabından yine gündem olacak yeni bir paylaşım yaptı. Wilders’ın paylaşımına muhalif seçmenlerden gelen yorumlarda, gurbetçilere yönelik çirkin ifadeler yer aldı.

Sosyal medya platformu twitter üzerinden, Türkiye’den yapılan bir paylaşımı ekleyerek paylaşan Wilders, “Geçen hafta Hollanda'da İslamcı Erdoğan'a oy veren Türkleri Türkiye'ye göndermeyi önermiştim. Bu sayede verdikleri oyların feci sonuçlarını KENDİLERİ de yaşayabilsinler. Türkiye'deki Türklerden çok destek geldi.” dedi, eklediği paylaşımın 5 milyon kez görüldüğüne dikkat çekti. 

wilders

Wilders’ın eklediği paylaşımda ırkçı siyasetçinin geçtiğimiz hafta yayınladığı “Erdoğan’a oy veren tüm Türklerin artık çantalarını toplayıp Türkiye’ye taşınmasını temenni ediyorum. Güle güle!” sözleri yer aldı.

Wilders’ın bugün yaptığı paylaşım kısa süre içerisinde binin üzerinde beğeni ve 200’ün üzerinde paylaşım aldı. 

PVV liderinin mesajına gelen yorumlarda kendisine destek verdiğini söyleyen ve Hollanda’daki Türkleri Türkiye’ye göndermesini isteyenlerin sayısının çok olduğu görüldü. 

İşte o mesajlardan bazıları:
02-304-103-101-4

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.