WhatsApp'ın yayınladığı güncellemeye göre artık grupların katılımcı sayısı bugünden itibaren 512 kişiye kadar yükseltilebilecek.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a getirilen yeni özellik hem kişisel kullanımda hem de şirketlerin kullanımında büyük fayda sağlayacak.

Uygulama, bu özellik sayesinde çok önemli bir eksiği daha gidermiş oldu. Bugün itibarıyla kullanıma başlanan yeni özellikle, kullanıcıların 512 kişilik gruplar oluşturmasına izin verilecek. 

WhatsApp'ta grup oluşturma özelliği yıllardır var ancak geliştiriciler, bugüne dek kısıtlı sayıda katılımcı eklemeye izin veriyorlardı. 

Bu noktada Telegram daha atak davrandığı için öne geçiyordu. Bu nedenle kullanıcılar da WhatsApp'tan Telegraam’a geçmeye başlamıştı. Yeni değişimle birlikte artık WhatsApp'ta da çok fazla katılımcısı olan gruplar oluşturulabilecek.

WhatsApp'ta daha fazla katılımcısı olan gruplar oluşturulması için yapılması gereken ekstra bir şey bulunmuyor. Kullanıcılar, bugüne kadar yaptıkları gibi, uygulamadaki "Yeni Grup" bölümünü kullanarak 512 kişiyi ekleyebilecekleri gruplar oluşturabilecekler. 

Yeni özellik iOS, Android veya masaüstü sürüm fark etmeksizin kullanılabilecek.

WhatsApp'ın yeni özelliği şu şekilde görünüyor

9bad0de362b3625d9c82940ca6bdacfb97ce1e83

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın