Sabah saatlerinde Utrecht'te bir belediye otobüsü 5 ve 7 yaşındaki iki çocuğa çarptı. Çocuklardan biri olay yerinde can verdi, diğer çocuk ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Utrecht polisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Vleutenseweg üzerinde bir belediye otobüsünün çarptığı 7 yaşındaki kız çocuğunun hayatını kaybettiği belirtildi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 5 yaşında bir erkek çocuğunun da ağır yaralandığı aktarıldı.

Sabah saat 08:00 civarında Vleutenseweg ve Van Koetsveldstraat arasında gerçekleşen kazaya neyin neden olduğu henüz bilinmiyor.

Kaza sonrası olay yerine ambulans ve trauma helikopteri geldi. Kazada ağır yaralanan 5 yaşındaki erkek çocuğu helikopterle hastaneye kaldırıldı. Her iki çocuğun da Utrecht’te ikamet ettiği aktarıldı.

Kazanın olduğu alan kordon altına alındı. Polis bölgede inceleme yapıyor. Olay yerinin görüntüleri drone’la da kaydediliyor. Olayın görgü tanıkları ise kazaya yerine yakın bir kafede toplandığı belirtiliyor. 

Bu arada Vleutenseweg her iki yönde de tamamen trafiğe kapatıldı. U-OV, zaman çizelgesinin bozulduğunu Kaza nedeniyle 12, 28, 38 ve 73 numaralı hatların Hasebroekstraat, Van Koetsveldstraat ve Majellapark duraklarında durmayacağını açıkladı.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf (temsili): Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş