Utrecht’te şehir içi otobüslerinin mesai dışında beklediği garajda yangın çıktı. Otoparkta bekleyen 13 araç kül oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi.

Utrecht’te mesai dışında şehir içinde görevli olan otobüslerin park halinde beklediği Westraven bölgesi Griffioenlaan'daki otoparkta, sebebi henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracının sevk edildiği belirtiliyor.

Otoparktaki yangının saat 04.50 sıralarında çıktığı ve saat 07.30 sıralarında kontrol altına alındığı belirtildi.  Polis yangının neden çıktığını araştırıyor.

Veiligheidsregio Utrecht sözcüsü otopark alanındaki binaların ıslatılarak yangının yayılmasının önüne geçildiğini 13 araç kül olduğunu kaydetti. 

Yangın nedeniyle Den Haag A12 karayolunun Utrecht istikameti, Kanaleneiland çıkışı trafiğe kapatıldı. Bunun yanı sıra Utrecht’te 4, 5, 6, 10, 11, 12, 24, 27, 28, 29, 34, 38, 44, 64, 65, 74, 77, 90, 122 ve 127 hat numaralı otobüslerin çalışmadığı belirtiliyor. Utrecht CS Centrumzijde ile Zuilenstein arasındaki tramvay seferleri ise kısa bir süre içerisinde yeniden başlatılacak.

Şehirde hangi otobüs seferlerinin ne zaman yeniden başlayacağı konusunda bilgi almak için U-OV (Twitter) veya web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

yangın utrecht

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.