Belçika'da Filistin'in Tanınması İçin Önerge Verildi Belçika'da Filistin'in Tanınması İçin Önerge Verildi

Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenecek 19 Mayıs Atatürk Kupası futbol turnuvası, cumartesi günü Maasmechelen Belediyesi’nde bulunan Ümitspor'un ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu Başkanı Nedim Koçaslan, Sonhaber.eu’ya yaptığı açıklamada, "Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz 19 Mayıs Atatürk Kupası futbol turnuvası her yıl başka kulüplerin tesislerinde gerçekleşiyor. Geçtiğimiz yıl Beringen Türkgücü tesislerinde olan turnuvamız bu hafta cumartesi Ümitspor tesislerinde gerçekleşecek” dedi.

Turnuvayı Türk diplomatlarımızın da izleyeceğini belirten Koçaslan, “Turnuvanın centilmence geçmesini bekliyor ve turnuvaya katılacak olan tüm takımlara başarılar diliyorum" şeklinde ifade kullandı.

Turnuvaya katılacak 18 takım şu şekilde sıralanmakta:  
Turkse Rangers, Beringen Türkgücü, KFC Anadol, Ümitspor, Anvers Türkspor, Eendracht Houthalen, FC Anadol Antwerpen, FC Jeunesse Turqoue Charleroi, FC Anatolia Gent, FC Saint-Josse Brussel, Trabzon Charleroi, Wandruzienne Liege, FC Sparta Sint-Niklaas, Real Türkspor Liege, FC İnter Gent, FC Avrasyaspor Gent, Almanya Karması ve Fransa Karması olmakta. 
Karşılaşmaların oynanacağı stad adresi: Valkeniersstraat 27, 3630 Maasmechelen
Haber ve fotoğraf: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş