Amerikan basınında çıkan haberlere göre 1 Eylül günü Atlanta-Barcelona seferini yapan 194 sayılı seferin pilotu "biyolojik tehlike" ihbarında bulundu. Delta Havayolları'na ait uçak, kalkıştan 2 saat sonra tekrar Atlanta Havalimanına geri dönerek, acil iniş yaptı.

Acil inişle ilgili olarak eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X'te paylaşılan ve pilota ait olduğu iddia edilen ses kaydında, ishal olan bir yolcunun uçağın içerisine tuvaletini yaptığını dile getirdiği duyuldu. Uçağın tamamında problem yaşandığını belirten pilot durumu “biyolojik tehlike” olarak nitelendirdi.

Delta Havayolları tarafından yapılan açıklamada, yaşananlar doğrulanırken “Çalışma ekiplerimiz, uçağı en hızlı ve en güvenli şekilde temizledi. Ekibimiz, müşterilerimizi nihai varış noktalarına ulaştırmak için gereken her şeyi yaptı. Müşterilerimizin seyahat planlarındaki gecikme ve rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.” İfadesine yer verildi.

Uçağın Atlanta'ya geri dönmesinin ardından temizlendiği ve ertesi gün İspanya'ya uçtuğu öğrenildi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş