TK Maxx, Almanya’daki TK Maxx mağazalarında ve internette satılan bazı kablosuz şarj aletlerini geri çağırdığını duyurdu.

Şirket açıklamasında, “Elektrik güvenliği standartlarını karşılamayan çeşitli kablosuz şarj cihazı modellerinin belirledik. Kullanım sırasında etkilenen şarj cihazının yanına metal bir nesne getirilirse şarj cihazı aşırı ısınarak erimesine veya maddi hasara neden olabilir. Metal nesneye dokunulması halinde cilt yanıklarına neden olabilir.” ifadelerine yer verildi.

Şirket önlem olarak; Ocak 2023 ile Şubat 2024 arasında TK Maxx mağazalarında ve internette satılan,  hoparlörler veya güç bankaları gibi yerleşik kablosuz şarj cihazlarına sahip 2'si 1 arada ve 3'ü 1 arada ürünlerin geri çağrıldığını, diğer modellerde bir sıkıntı olmadığını açıkladı.  

Belirtilen modellerin kesinlikle kullanılmaması gerektiği hatırlatıldı.

Geri çağrılan ürünlerin markaları:
ST Simply Tech
Yaşam Tarzı gelişmiş
MERKURY Yenilikler
Brookstone
LAX
akıllı iş
Teknoloji Teorisi
GEN TEK

Almanya'da malulen emeklilere ek zam müjdesi Almanya'da malulen emeklilere ek zam müjdesi

TkMaxx şarj markaları

Müşteriler satın aldıkları ürünleri herhangi bir TK Maxx şubesine iade edebilir ve satın alım bedelinin iadesini talep edebilir.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.