Bazı ülkelerde özellikle kamu personelinin kullanımına yasak olan Tik Tok uygulaması, kullanıcı sayısını artırmak için yeni özellikler tanıtıyor. Video paylaşım uygulamasına mikroblog formatına uygun içerik paylaşımına imkan veren yeni özellik geleceği belirtildi.

Yeni özelliğin tanıtımında verilen bilgiye göre kullanıcılar, video ve fotoğraf serisinin yanı sıra yalnızca metinden oluşan içerikler oluşturup yayınlayabilecek.

Metin gönderilerinde, Instagram Hikayeleri'ndeki paylaşımlara benzer şekilde bir stil uygulanacak ve kullanıcılar metnin arka plan rengi, yazı stili, müzik ve etiketler dahil bazı özelliklerinde değişiklik yapabilecek. Gönderiler bin karakterle sınırlı olacak.

Tiktok metin yazma

TikTok'dan önce Meta, Instagram'a bağlı çalışan mikroblog platformu "Threads"i tanıtmıştı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.