Türk Hava Yolları (THY) tatil sezonunda Türkiye’ye gidecek gurbetçi aileler için yüzde 20 indirimli bilet kampanyası başlattı. Buna göre; 2 ile 4 Mayıs tarihleri arasında satın alınacak biletlere indirim uygulanacak. İndirimli bilet kampanyası 12 Mayıs - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa çıkışlı, Türkiye varışlı uçuşlarda geçerli olacak.

Sınırlı sayıda koltuk uyarısı
Kampanya Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, Avusturya, Birleşik Krallık, İsviçre, İsveç ve Danimarka’dan Türkiye’ye yapılacak yolculuklarda geçerli olacak. 

THY’den yapılan açıklamada, “Kampanyamız 12 Mayıs-30 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek yolculuklarda geçerli olacaktır. Aynı rezervasyon numarası altında en az 3 yolcu (bebekli ailelerde en az 4) en fazla 9 yolcu olabilir. Kampanya kapsamında sınırlı sayıda koltuk sunulmaktadır.” açıklaması yapıldı.

Ayrıntılı bilgi için, Türk Hava Yolları web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.