Facebook’tan takip etmek için Tıklayın

Instagram’dan takip etmek için Tıklayın

Twitter’dan takip etmek için Tıklayın

Bunun dışında WhatsApp grubumuza abone olarak güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Bu hat üzerinden bizimle yorum ve haberleri paylaşabilirsiniz. 

Grup üzerinden bize gönderdiğiniz mesajlar doğrudan Sonhaber.eu’ye ulaşacaktır. Mesajlarınızın diğer aboneler tarafından görülmediğinden emin olabilirsiniz.

WhatsApp grubuna nasıl üye olunur?
1- Cep telefonunuzda WhatsApp uygulaması bulunmalı. Uygulamayı telefonunuzun özelliğine göre Apple Store ya da Google Play'den indirebilirsiniz

2- Sonhaber.eu’ye ait Whatsapp numarasını 0031 687 189 491 cep telefonunuzun telefon rehberine Sonhaber.eu olarak kaydedin 

Önemli not: Sonhaber.eu Whatsapp numarasını telefonunuza kaydetmeniz çok önemli. Kaybetmediğiniz takdirde haberlerimiz size ulaşmayacaktır. 

3- Kaydettiğiniz Sonhaber.eu numarasına "merhaba" yazılı bir mesaj atın.

4- Artık Sonhaber.eu WhatsApp bültenize abonesiniz. Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden sizin için seçtiğimiz haberler her gün cep telefonunuza mesaj olarak gelecek.

Abonelik nasıl sonlandırılır?
WhatsApp grup aboneliğini sonlandırmak için Sonhaber.eu WhatsApp numarasına "Stop" yazılı bir mesaj atarak aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.