Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard, Lille ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Burak Yılmaz'ı transfer ettiğini açıkladı.

Burak Yılmaz, Fortuna Sittard ile 2 yılı oyuncu, 3 yılı antrenör olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kariyerinde toplam 520 karşılaşmaya çıkan Burak Yılmaz, 255 gol atarken 70 asist yapma başarısı gösterdi.

Tılan resmi imzaların ardından bir açıklama yapan Burak Yılmaz, “Fortuna Sittard'da geçireceğim zamanları gerçekten de dört gözle bekliyorum.” dedi.

Sittard'ın kendisine sunabilecekleri ve sunmak istediklerinin önemli olduğunu belirten Burak Yılmaz, “Ama önce kulüpte bir oyuncu olarak geçireceğim döneme odaklanıyorum. Tecrübemle katkıda bulunmak istiyorum' şeklinde ifade kullandı.

Fortuna Sittard adına konuşan Sjoerd Ars da açıklamasında, “Bu, Fortuna Sittard için harika bir gün, bu statüye sahip bir oyuncuyla anlaşabildiğimiz için.. Burak yaşına rağmen hala son derece zinde ve istekli. Tecrübesinin hem saha içinde hem de saha dışında bize değer katacağına inanıyoruz" dedi.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın