Schiedam’da 48 aileye yemek veya gıda alışverişi gibi çeşitli yardımlarda bulunan De Buurtvrouw mahalle organizasyonu, Noel’in ilk günü gelen bir hayırseverle hem şaşırdı hem de sevindi. 

De Buurtvrouw organizasyonundan Miranda Pol, bir hayırseverin organizasyonlarına gelerek içerisinde 50 euro bulunan 45 adet zarf bıraktığını belirtti. 

Basına konuşan Pol, “Bu cömert hediye sayesinde yüzlerce öğün bedava yemek sunabileceğiz. Gerçekten, çalıştığım onca yıl boyunca bunu hiç yaşamadım. Hiç tanımadığımız ama kendiliğinden içeri giren bir kişi ve toplam 2250 euroluk zarfları verdi” şeklinde ifade kullanarak şaşkınlığını ifade etti.

Zarfları getiren hayırseverin ismini vermek istemediğini belirten Pol, önemli olanın hayırsever değil, ihtiyacı olan kişilere yardım edilmesi olduğunu kaydetti.  Miranda yardım etmek isteyen kişiye gösterdiği incelik için ufak bir hediye paketi hazırlayarak verdiklerini dile getirdi.

Bu ayın başlarında, kimliği belirsiz bir hayırsever, Noord Holland bölgesinde bir gıda bankasının önüne giderek kuyrukta bekleyenlere içinde 50 euro olan zarflardan dağıtmıştı. Yine Noel Baba kıyafeti giyen bir başka hayırsever ise Brabant’ta para dağıttı.

Schiedam’da Van Beverenstraat adresinde bulunan De Buurtvrouw binasında çevredeki aileler için yemek pişiriliyor. Buraya gelen aileler isterse bu yemeklerden alıp evine götürebiliyor veya orada yiyebiliyor. Organizasyonda toplam 53 gönüllü ve 15 zihinsel engelli genç çalışıyor. 

Yaklaşık yedi yıl önce partneri ile birlikte organizasyonu açan Miranda Pol, herhangi bir nedenle gıda bankasından veya diğer yardım kuruluşlarından yardım alamayan kişilere yardım ettiklerini ve yardım ettikleri insan sayısının düzgün ve iyi hizmet verebilmek için küçük tuttuklarını dile getirdi.

©Sonhaber.eu
Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.