Geçici hükümetin Başbakanı Mark Rutte, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Sosyal medya platformu X üzerinden bir paylaşım yapan Rutte “Hedef alınan el-Ehli Hastanesinden dramatik görüntüler var. İnsanlığın acısı tarif edilemez.” dedi.

Hastaneye düzenlenen saldırının açıklığa kavuşması gerektiğini belirten Rutte, yaşanan şartlara açıklık getirilmesi gerektiğini belirtti.

Rutte; Gazze'ye insani ve tıbbi yardımların en kısa zamanda ulaşması için uluslararası ortaklarla yakın temas halinde olunduğunu kaydetti, “Koşullar ne olursa olsun, bu kadar çok masum mağdurun çektiği acılar çok önemli. Düşüncelerim onlarla ve sevdikleriyle.” ifadelerini kullandı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş