Hollanda'nın liman kenti Rotterdam'da büyük miktarda kokain sevkiyatı yapıldığını belirleyen güvenlik güçleri, Şubat ayında başlattıkları soruşturmanın bir parçası olarak bu hafta yaptıkları baskınlarda 9 kişiyi gözaltına alırken, yaklaşık değeri 400 bin Euro olan pahalı kıyafet, saat, araba ve paralara el koydu. 

Polis eş zamanlı olarak yaptığı operasyonlarda Rotterdam, Bleiswijk, Hank, Etten-Leur, Ridderkerk ve Uithoorn kentlerinde evlere baskınlar düzenledi. 

Polisin yapmış olduğu aramalarda yaklaşık değeri 160 bin Euro olan çok sayıda pahalı kıyafet, pahalı saatler ve 2 arabanın yanı sıra, bulunan 240 bin Euro'ya el konulduğu açıklandı. 

Polis, yürütülen soruşturma kapsamında daha önce Mart ayında 3 şüpheliyi tutuklamıştı. Bu hafta yapılan baskınlarda ise yaşları 25 ila 50 arasında değişen 9 zanlıyı gözaltına alan polis,  şüpheliler için 14 gün ek gözaltı süresi çıkarttığını açıkladı. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU