Rotterdam Zuidplein’da bir köprünün üstünden marketten çıkan 35 yaşındaki kadının üzerine süpermarket arabası fırlatan dört genç yakalandı. Polis gençlerden üçünün Rotterdam’dan birinin ise Albrandswaard’dan olduğunu açıkladı.

Olay Çarşamba günü saat 20:00 sularında, Zuidplein’daki Dirk süpermarketin önünde yaşandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre 35 yaşındaki kadın süpermarketten çıktığı sırada üstündeki köprüde bulunan 4 genç süpermarket arabasını aşağıya fırlattı. Üzerine süpermarket arabası düşen kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Rotterdam polisi Instagram Hikayeler bölümünden yaptığı bir paylaşımda, Rotterdam’da ikamet eden 17 yaşındaki gencin Perşembe akşamı, Rotterdam’da ikamet eden 15 ve 16 yaşındaki iki genç ile Albrandswaard’da ikamet eden 15 yaşındaki gencin ise Cuma günü yakalandığını duyurdu.

Gözaltına alınan dört genç, ağır yaralama veya adam öldürmeye teşebbüsle suçlanıyor.

©Sonhaber.eu

TransferGo’dan 10 kişiye Türkiye’de tatil için indirim çeki TransferGo’dan 10 kişiye Türkiye’de tatil için indirim çeki

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.